KURSSIT - kursseille ilmoittautuminen  puhelimitse tai sähköpostilla

 Reiki 1-kurssi 12.-13.9.20 Rääkkylässä, Koivuniemessä.  Huom! Muuttunut paikka!  Tälle kurssille ilmoittautuminen 6.9. mennessä (huom. jatkettu aika).

 

 Uuden ajan shamanismi- retriitti Ilomantsin Hömötissä 2.10.20 klo 18.00 - 4.10.20 klo 18.00.,  Hinta 200 €/henki, sis.retriitin   ohjelman, kimppamajoituksen, kevyet kasvisruuat ( aamupalat, lounaat, iltapalat).  JToteuttaja:  Seppo Laaksonen/ Tasapainon tie.  Ilmoittautuminen  ja   kysymykset retriittiin liittyen Seppo Laaksonen puh. 045 2999 000. 

 

Oletko kiinnostunut omasta henkisestä hyvinvoinnista, itsesi hoitamisesta tai mahdollisesti toisten hoitamisesta?  Oletko valmis lähtemään omalle tiellesi- matkalle, joka tuo levollisuutta elämääsi ja antaa uusia voimavaroja vaikeittenkin asioiden kohtaamiseen?  

Reiki on energiaa, joka sopii kaikille.  Se on tarkoitettu ennen kaikkea itselle avuksi, mutta sillä voi hoitaa myös toisia ja eri elämäntilanteita.  Reiki puhdistaa ja kohottaa energioita, auttaa meitä elämän muutoksissa ja aukaisee luovuuden kanavaa ja parantaa elämänlaatua kokonaisvaltaisesti.  Reiki sopii hyvin stressaantuneelle, väsyneelle ja tukee paranemista ja auttaa muutoksissa.  

REIKI 1-kurssilla saat perustietoa Reikistä, sen historiasta ja saat työvälineitä omien energioiden mahdollisimman korkeana pitämiseen ja kurssin jälkeen osaat hoitaa myös itseäsi Reikillä.  Myös toisten hoitamista harjoitellaan, mutta pääpaino on itsehoidossa. 

Kurssin hinta on 185 €, kertaajat -50%.

 

REIKI 2-kurssilla mennään syvemmälle Reiki-tietoudessa, saadaan käyttöön uusia työvälineitä ja opetellaan kaukohoitoa.  

Kurssin hinta on 305 €, kertaajat -50%.

 

REIKI 3-kurssi on Master- eli opettajakoulutus.  

Kurssin hinta on 245 €/kerta, kurssit n. x 1/kk, kurssin kesto (riippuu oppilaan valmiuksista) n. 6 kk, sovitaan jokaisen kurssilaisen kanssa erikseen.