AJANKOHTAISTA

VALOA JA VOIMAA KASVEISTA, LUONNOSTA  JA HOITAVISTA ÄÄNISTÄ -viikonloppu Hömötin vaaramaisemissa 26.-27.9.20. 

 

Tule viettämään ihana valoviikonloppu Hömöttiin. 

Lauantaina luvassa Antti ja Minea Aallon Rakkauden portti-äänihoito, intuitiivista rummutusta, yrttisaunaa ja sään salliessa iltanuotio tähtitaivaan alla. 

Sunnuntaina Raija Kivimetsä vie meidät yrttien maailmaan, luonnon parantavien voimien äärelle, teemme intuitiivisen voimauutteen ja suitsukkeen sekä ihanan syötävän voimamandalan.  Luvassa on kauniita valomaailmoja, sisäisen rakkauden kokemista ja rakkauden liittämistä luontoon ja omaan hyvinvointiin. 

Kurssin aikataulu:  Aloitetaan lauantaina klo 15 alkaen ja päätämme viikonlopun sunnuntaina n. klo 15.30 

 

Viikonlopun hinta on 140 € (sis.opetuksen, äänihoidot, materiaalit, harjoitteet sekä kurssilla tehdyt tuotteet).  Lisätiedot ja ilmoittautumiset:  Raija Kivimetsä puh.  040 5410696, raija@hortoilu.fi

 

Majoitus- ja ruokailut 50 € (sis. yösijan yhteismajoituksessa, la iltapalan, su aamiaisen, lounaan, kahvit/teet sekä lauantaina saunan).  Tiedustelut ja ruokavaliot:  Kyllikki Kakkonen, puh.  040 9134272, kyllikki.kakkonen@gmail.com

Lisätietoja kouluttajista: 

Antti ja Minea, www.rakastavasydan.fi

Raija Kivimetsä, www.hortoilu.fi

 

Rakkauden eli uuden ajan shamanismi - Retriitti Ilomantsin Hömötissä 2.-4.10.20  Miten olla itselleen rakkauden lähettiläs? Uuden ajan shamanismi hakee voimansa sisällään olevasta rakkaudesta.  Voima on meissä, ääretön rakkaus sisällämme.  Aiheena on yhteys itseen ja luontoon, todelliseen minään... Tule tunnustelemaan näitä yhteyksiä  ja harjoittelemaan sydänyhteyttä, olemaan sisäisesti vapaa. Toteuttajana Seppo Laaksonen/Tasapainon tie.   Ilmoittautuminen ja lisäkysymykset Seppo Laaksonen puh:  045 2999 000. 

 

Kysy hoitoaikoja  myös Rääkkylän Koivuniemeen.  

Ilomantsin hoidot jatkuvat keskiviikkoisin Ylätie 44 B 4:ssä ja Joensuussa Kauppakadulla entiseen tapaan huomioiden kuitenkin koronaan liittyvät rajoitukset ja ohjeistukset.  Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta joten pesethän kädet heti tultuasi.  Flunssaoireisena ei pidä tulla hoitoon.  Tervetuloa. 

KAIKKIEN LAHJAKORTTIEN VOIMASSAOLOAIKAA JATKETTU VUODEN 2020 LOPPUUN SAAKKA.