top of page

REIKI-KURSSIT:  
Tervetuloa oman Elämän uudelle polulle. 

Kysy Reiki-kurssia Sinulle sopivaan ajankohtaan.

Kaikille kursseille ilmoittautuminen mielellään viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua joko sähköpostilla kyllikki.kakkonen@gmail.com tai puhelimitse soittamalla tai viestillä  puh. 040 9134272
 

Open Hands

Oletko kiinnostunut omasta henkisestä hyvinvoinnista, itsesi hoitamisesta tai mahdollisesti toisten hoitamisesta?  Oletko valmis lähtemään omalle tiellesi- matkalle, joka tuo levollisuutta elämääsi ja antaa uusia voimavaroja vaikeittenkin asioiden kohtaamiseen?  

Reiki on energiaa, joka sopii kaikille.  Se on tarkoitettu ennen kaikkea itselle avuksi, mutta sillä voi hoitaa myös toisia ja eri elämäntilanteita.  Reiki puhdistaa ja kohottaa energioita, auttaa meitä elämän muutoksissa ja aukaisee luovuuden kanavaa ja parantaa elämänlaatua kokonaisvaltaisesti.  Reiki sopii hyvin stressaantuneelle, väsyneelle ja tukee paranemista ja auttaa muutoksissa.  

REIKI 1-kurssilla saat perustietoa Reikistä, sen historiasta ja saat työvälineitä omien energioiden mahdollisimman korkeana pitämiseen ja kurssin jälkeen osaat hoitaa myös itseäsi Reikillä.  

REIKI 2-kurssilla mennään syvemmälle Reiki-tietoudessa, saadaan käyttöön uusia työvälineitä ja opetellaan toisen hoitamista ja kaukohoitoa.  

 

REIKI 3-kurssi on Master- eli opettajakoulutus,oma henkinen tie jatkuu.  Kurssin käyminen ei edellytä toisten opettamista, mutta antaa siihen työvälineet, kurssin voi käydä ihan itsensä vuoksi.

Kurssin kesto (riippuu oppilaan valmiuksista) n. 6 kk, sovitaan jokaisen kurssilaisen kanssa erikseen.
 

 

bottom of page