top of page

KUKA OLEN

 Reiki master Kyllikki Kakkonen

Olen Elämän matkaaja, joka on kulkenut pitkän tien löytääkseen itsensä, Matkaan mahtuu hyvin monenlaista Elämän haastetta.  Työ terveyskeskusavustajana lähes 34 vuoden ajan on virallisen lääketieteen osuus Elämässäni ja antanut ymmärrystä myös nykyiseen työhöni yrittäjänä ns. täydentävien hoitomuotojen parissa.  

 

Meitä kaikkia tarvitaan ja suuri haaveeni olisi, että voisimme kulkea käsi kädessä täydentäen toistemme työtä, Saan olla kiitollinen tehdessäni tätä työtä, kun saan olla osana ihmisen matkassa, auttajana, silloin kun se sallitaan, sillä tämä työ pitää nöyränä, aina ei voi auttaa, mutta useimmiten oloa voi helpottaa,  Työtäni teen suurella rakkaudella ihmistä kohtaan, rakkaus on suurin parantaja.

V:sta 2013 olen toiminut pääasiallisena yrittäjänä, sitä ennen olen kouluttautunut työni ohella useiden eri opettajien ohjaamana: 

* luontaishoitajakoulutus, dipl.aromaterapeutti, -shiatsuterapeutti ja -vyöhyketerapeuttikoulutus/AK-luontaisterapiaopisto

*Reiki I ja 2/ Tuula Kaijanen

* Reiki Master-koulutus/ Ulla Niskanen 

*esoteerinen japanilainen Reiki sekä kukkaterapeuttikoulutus/Jose´Garsia

* Enkeliportaat, Aurinkoportaat, Tähtiportaat, Selvännäkö ja meedio-koulutus/Kirsi      Gren,  

*Kalevalainen jäsenkorjaus/Kansanlääkintäseura

*Conguest-kasvohieronta/Meeri Lappalainen

*kuumakivihieronta sekä intialainen käsi- ja jalkahieronta/ Arja Hartemo, Harmonet-koulut

*Brain Relief/ Jouko Kivimetsä

Äiti Amman Rakkaudellisessa energiassa olen saanut kylpeä siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran hänet tapasin vuosia sitten.  Tämä suuri Rakkaus on myös se, jonka haluan jakaa eteenpäin. Korkeinta Valoa ja Rakkautta ihmisen sydämeen löytää itsensä ja omat voimavaransa. Vuosien mittaan on ollut myös lyhyempiä koulutusjaksoja ja täydennyskoulutuksia monien eri hoitojen osalta.  Suurimpana opettajana olet kuitenkin tällä hetkellä juuri Sinä, asiakkaani, sillä jokainen hoitokerta antaa mahdollisuuden oppia jotain uutta .  Koskaan emme ole valmiita.

bottom of page